• Scherpe Prijs

    tot 90% korting

  • Snel Verzenden

    1-2 dagen in huis

  • Veilig Betalen

    iDeal PayPal Mistercash

  • Ophalen Mogelijk

    Ophalen in Almere

Je winkelwagen is leeg!

Privacybeleid

Uw persoonsgegevens
Via onze website worden op verschillende manieren persoonsgegevens verzameld zoals uw e-mailadres, uw geslacht, uw voor- en achternaam, uw adresgegevens, uw telefoonnummer en eventueel uw bedrijfsnaam of BTW-nummer. 
Dit gebeurt onder andere wanneer u een bestelling plaatst, een online formulier invult of wanneer u zich abonneert op onze nieuwsbrief. 
De persoonlijke gegevens die u invult worden door ons uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw bestellingen, het verwerken van formulieren en het verzenden van onze nieuwsbrief. Zonder uw expliciete toestemming gebruiken wij uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden.

Waarvoor hebben wij uw gegevens nodig?
Online formulier
Voor het verstrekken van informatie, een offerte of het opnemen van contact als u ons daarom verzoekt via een invulformulier op onze website.

Bestellingen 
Als u een bestelling via onze webshop plaatst, hebben we o.a. uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Account (niet verplicht)
Mocht u een account aanmaken in onze webshop dan staan hierin uw persoonsgegevens en inloggegevens. Het door u verstrekte wachtwoord wordt versleuteld opgeslagen en is nooit in te zien door ons of derden.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief versturen we gemiddeld 6 keer per jaar naar iedereen die geabonneerd is op de nieuwsbrief. De nieuwsbrief ontvangt u alleen als u hiervoor toestemming heeft gegeven via onze website. We versturen nooit ongevraagd nieuwsbrieven.
Indien u liever geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen kunt u onderaan de nieuwsbrief op ‘afmelden’ klikken.

Reviews
Wij vinden het belangrijk dat we weten wat onze klanten van ons en onze producten vinden. Daarom versturen we na aankoop een e-mail met de vraag voor het schrijven van een review. 

Betaalgegevens
De betaalgegevens worden opgeslagen in onze administratie om te koppelen aan de bestelling. Uw bankgegevens worden alleen gebruikt om eventueel geld terug te storten op uw rekening.

SSL
Al uw transactiegegevens worden versleuteld verzonden via een SSL-beveiliging, zodat uw gegevens niet onderschept kunnen worden. 
U kunt deze SSL-verbinding herkennen aan het "slotje" in de statusbalk van uw browser.

Wij verkopen uw gegevens nooit
We zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.
Wij delen uw adresgegevens uitsluitend met partijen die wij inschakelen voor de levering van uw bestelling; dus voor het adreslabel van post- of pakketdienst.
Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. 
Wij gebruiken cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. 
U kunt uw browser zo instellen dat u geen cookies ontvangt.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Opt-out
Als u het script van Analytics liever helemaal wilt blokkeren dan kunt u hier een opt-out plugin voor Google Analytics downloaden: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Met deze plugin telt uw bezoek niet meer mee in de statistieken van alle websites die Google Analytics gebruiken.

Feedback
Indien u nog vragen mocht hebben over de privacy verklaring, dan kunt u contact met ons opnemen via dit formulier
Onze klantenservice helpt u verder in het geval u informatie wilt hebben over het gebruik van uw gegevens of wanneer u deze wilt inzien, wijzigen of verwijderen. 

U heeft tevens het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Wij hebben tevens een meldplicht bij datalekken, dat doen wij bij het Meldloket datalekken AP.