• Scherpe Prijs

  tot 90% korting

 • Snel Verzenden

  1 werkdag in huis

 • Veilig Betalen

  iDeal PayPal Mistercash

 • Ophalen Mogelijk

  Ophalen in Almere

Je winkelwagen is leeg!

GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android

Merk: KortingCamera.NL
Model: gulikit_ns08_game_controller
Beschikbaarheid: Out Of Stock
Prijs:
€55,00 €41,00
Incl 21% btw.   Verzendkosten: €4,10(NL)   €5,30(BE)
Bestellingen vanaf €50, gratis verzending! Voor meer korting, kijk deze
0 (0/5) 0 beoordeling(en).  |   Beoordeel
GuliKit Kingkong NS08 Draadloze Game Controller USB C Joypad Bluetooth Gamepad Voor Schakelaar PC Android Raspberry PI Tablet PC

Slim en universeel
Een slimme en krachtigste gamingcontroller compatibel met multi-platforms Nintendo Switch, Windows PC en Android.

Smart Auto Pilot Gaming
Deze controller maakt het mogelijk om bewerkingen op te nemen (max. 10 seconden) en dan wordt het automatisch uitgevoerd met handsfree. Dit is perfect voor elke tijdrovende herhaalde acties en snelle acties.

Geavanceerde Turbo-modus (ATM)
Verstelbare Turbo-instellingen op A, B, X, Y, R, ZR-knoppen voor zowel semi-automatisch als automatisch snel vuur.

Snelle reactie en eenvoudige draadloze / bekabelde verbinding
Dual 32 bit ARM CPU biedt snelle gamingrespons en deze controller ondersteunt zowel Bluetooth draadloze als bekabelde verbinding met uw consoles.

Motion Sense
Ingebouwde versnellingssensor en zesassige gyroscoop biedt nauwkeurige en beste game-ervaring voor videogames met bewegingsdetectie, zoals de Legend of Zelda, Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe etc.

Andere krachtige functies
4 niveaus dual HD rumble vibraties, 2 niveaus Turbo modi, Perfect ergonomisch gripgevoel, Ondersteuning Amiibo, Auto sleep & quick wake, soepele en duurzame thumbsticks met stalen ring, Analoge triggers, Gemakkelijke uitwisseling van AB, XY-knoppen, 900 mAh oplaadbare lithium batterij tot 14 uur

Eenvoudige instellingen en op te waarderen
Alle aangepaste instellingen alleen op de controller, geen app nodig en upgradebare controller-software.

Specificatie
De kleur zwart
Model: Smart Kingkong Controller NS08
Platforms: Nintendo Switch, Windows X-input, Windows D-input, Android
Verbinding: Bluetooth / USB-C-kabel
Zendafstand: 10 meter
Frequentiebereik: 2.402 GHz - 2.480 GHz
Ingebouwde Li-ion polymeerbatterij: 900 mAh
Levensduur batterij: ongeveer 14 uur
Oplaadtijd: ongeveer 2,5 uur
Invoerpoort: USB-C
Ingangsspanning: 5V
Productgewicht: 214 g
Gewicht met pakket: 325 g
Pakketgrootte: 160 mm * 70 mm * 152 mm
Productlijst: controller, USB-C-kabel, handleiding

Vragen en Antwoorden:
Wat is Auto Pilot Gaming? Hoe het in te stellen?

Auto Pilot Gaming is de exclusieve technologie op GuliKit Smart Kingkong- en Kingkong Pro-controllers waarmee je alle gewenste gamebewerkingen kunt opnemen en deze vervolgens handsfree automatisch kunt uitvoeren door de controller zelf. Dit is behoorlijk handig voor tijdrovende herhaalde acties, zoals het verzamelen van rekwisieten, wapens, valuta ... enz. Tijdens het gamen en snelle acties. Dit is veel geavanceerder dan normale macro's op andere controllers. Je kunt er veel speelplezier van maken.

Druk 3 seconden op de Set-knop met een trilling om te starten, de controller zal dan al uw bewerkingen registreren voordat de Set-knop opnieuw wordt ingedrukt om te stoppen of automatisch te stoppen met een lange trilling wanneer de tijd op is.
Vervolgens begint de controller eenmaal met Auto Pilot-gaming voor wat hij heeft vastgelegd door eenmaal op de knop Set te klikken. Dubbelklik op de knop Set om Auto Pilot-gaming uit te voeren voor wat het continu heeft opgenomen. Elke druk op een knop behalve de thumbsticks stopt Auto Pilot-gaming.

Wat is AMS-technologie? wat is het verschil met andere controllers op motion sense? Hoe in te stellen met 4 niveaus?
AMS is Advanced Motion Sense, de exclusieve technologie op alleen de GuliKit Smart Kingkong Pro-controller. Het biedt bewegingsgevoel niet alleen voor videogames met bewegingsdetectie, zoals de Legend of Zelda, Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, maar ook voor games zonder origineel bewegingsgevoel, vooral FPS-games op Windows voor snel richten.

Normaal hebben pc-games op Windows geen bewegingsgevoeligheid en moet je thumbsticks gebruiken, maar nu kun je op deze games genieten van bewegingsgevoeligheid met Smart Kingkong Pro-controller, terwijl andere controllers dit niet ondersteunen.
Druk op Set-knop + L- of ZL-knop voor 4 niveaus Geavanceerde Motion Sense-instellingen. Eén vibratie voor laag niveau bewegingsdetectie, twee trillingen voor gemiddeld niveau, drie trillingen voor hoog niveau, eenmaal lange vibratie voor bewegingsdetectie annuleren.

Wat is ATM-technologie? wat is het verschil met Turbo op andere controllers? Hoe in te stellen met 2 niveaus?
ATM is Advanced Turbo Mode, de exclusieve technologie voor instellingen op A, B, X, Y, R, ZR-knoppen voor zowel semi-automatisch als automatisch snelvuur.
Turbo op andere controllers ondersteunt alleen semi-automatisch snel vuur waarvoor je de knop moet ingedrukt houden voor vuur, terwijl de geavanceerde turbo-modus ook automatisch snel vuur ondersteunt dat niet vraagt ​​om de knop ingedrukt te houden maar continu vuurt.
Druk op Set-knop + A / B / X / Y / R / ZR-knop voor ATM-instellingen. Eén vibratie voor semi-automatisch snel vuur, twee vibraties voor automatisch snel vuur. Eén lange vibraties voor Turbo annuleren.

Wat zijn de verschillen tussen Smart Kingkong-controller en Kingkong Pro-controller?
1. Gevoeligheidsinstellingen op thumbsticks en analoge triggers alleen beschikbaar op Smart Kingkong Pro-controller.
2. Advanced Motion Sense alleen beschikbaar op Smart Kingkong Pro-controller, terwijl Kingkong-controller alleen gezond verstand heeft.
3. Met Auto Pilot kunt u max. 10 minuten opnemen op de Kingkong Pro-controller, terwijl dit slechts max. 10 seconden is op de Kingkong-controller.

Hoe de controller in- en uitschakelen?
Klik eenmaal op de modusknop om de controller in te schakelen met de modus-LED aan. Dubbelklik op de modusknop om de controller uit te schakelen met modus-LED uit.

Wat is automatisch slapen en snel wekken?
De controller gaat in de slaapstand als er binnen 10 minuten geen bewerking plaatsvindt. Als u op een willekeurige knop van ABXY drukt, wordt deze snel wakker.

Waarom reageert mijn controller niet normaal tijdens het gamen terwijl ik het gewoon heel nieuw krijg?
Sommige controllers van de eerste batchproductie hebben waarschijnlijk kleine problemen met gamen vanwege de instellingen die door werknemers op testlijnen zijn gemaakt. Probeer de oorspronkelijke instellingen te herstellen door tegelijkertijd op de knop Instellingen in het midden en de knop "-" te drukken.

Waarom kan ik mijn controller niet koppelen aan Switch?
Vanwege Bluetooth-signaalstoringen kunnen sommige spelers problemen hebben om de controller draadloos met Switch te koppelen. Volg de onderstaande stappen om snel te koppelen via de USB A naar USB C-kabel.

Plaats Schakelaar om van dock te wisselen en stel Schakelaar in op koppelmodus.
Sluit de controller aan op Dock schakelen met behulp van de USB A naar USB C-kabel.
Schakelaar wordt na seconden snel gekoppeld met de controller.
Koppel de kabel los en de schakelaar is nog steeds draadloos gekoppeld met de controller.
Opmerking: Controller kan ook worden gebruikt met de kabel aangesloten als een bedrade controller.

Hoe weet ik of de batterij van de controller volledig is opgeladen?
De modus-LED is geel wanneer de controller wordt opgeladen. De LED is uit wanneer de batterij van de controller volledig is opgeladen.

Wat betekent het als de modus-LED knippert?
Het geeft aan dat de batterij bijna leeg is wanneer de modus-LED knippert en de controller moet worden opgeladen.

Hoe moet ik doen als ik niet kan achterhalen welke instellingen ik op de controller heb gemaakt?
U kunt alle vorige instellingen wissen en nieuwe instellingen maken door op de knop Set en de knop "-" op de controller te drukken.

Is er een manier om de controller opnieuw te starten als de controller geen reactie geeft tijdens het gamen terwijl hij nog stroom heeft?
U kunt een geforceerde herstart activeren door de modusknop 10-30 seconden ingedrukt te houden.

Hoe moet ik doen als de stick tijdens het gamen niet naar het midden kan terugkeren?
Dubbelklik op de modusknop om de controller te sluiten en klik vervolgens eenmaal om deze te openen. De controller start automatisch een nieuwe kalibratie voor stick om dit op te lossen.

Hoe moet ik doen als ZR, ZL-knoppen niet goed werken tijdens het gamen?
Dubbelklik op de modusknop om de controller te sluiten en klik vervolgens eenmaal om deze te openen. De controller start automatisch een nieuwe kalibratie voor ZR, ZL-knoppen om dit op te lossen.

Moet ik schijfsoftware voor mijn pc installeren om deze controller te gebruiken?
Het is niet nodig om schijfsoftware op uw pc te installeren als uw pc Windows 8 of hoger is. Maar als uw pc zich onder Windows 8 bevindt, is een xbox 360-controller drive software-installatie nodig van de Microsoft-website.

Hoe maak ik verbinding als mijn computer geen Bluetooth heeft?
Een bekabelde verbinding wordt aanbevolen als uw computer geen Bluetooth heeft. Schakel naar de juiste modus op de controller voor uw computer, verbind de controller en de computer met de USB C naar USB A-kabel.
USB Een poort aan de achterkant van de hostcomputer wordt aanbevolen als het een desktop is.

Wat is DINPUT? Wanneer moet ik de DINPUT-modus gebruiken?
DINPUT is het oude verbindingsprotocol op Windows en het wordt aanbevolen om retro-games op Windows of simulator te spelen. Meestal is het nu XINPUT-modus voor nieuwe games op Windows.

GuliKit Kingkong Controller NS08 English Manual
http://www.gulikit.com/upfile/download/GuliKit%20Kingkong%20Controller%20NS08%20English%20Manual.pdf----------------------------------------------------------------------
REDENEN OM ONZE PRODUCTEN TE KIEZEN:

1. Wij bieden de beste kwaliteit.

2. De producten zijn volledig nieuw. Dus wij verkopen geen tweedehands spullen.

3. Bent u niet tevreden? Binnen 14 dagen kunt u de artikelen zonder opgave van redenen terugbrengen of terugsturen.

4. U krijgt van ons 2 jaar garantie op uw product.

5. Koopt u voor meer dan €50,-? Dan gratis verzending. Bij bestellingen van €100,- of meer? Krijg je een extra korting!!!

6. Wij zijn al meer dan 7 jaar een begrip. Duizenden klanten zijn u voor gegaan!

7. Supersnelle verzending van 1 a 2 werkdagen. Ophalen in Almere is ook mogelijk.

8. Wij verkopen onze producten ook op bol.com. Daar zijn wij een van de best presterende verkopers op bol.com. Kijk deze link voor beoordelingen over ons.

Zie daarvoor onze andere producten: UV-filters, lensdoppen, opladeren, accu, adapteren, cameratassen, zonnekappen, afstandsbedieningen en meer.
GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android
GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android
GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android
GuliKit Kingkong NS08 Game Controller Switch PC Android

Beoordeel

Je naam:Je beoordeling:


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!


Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: